Solusi Masalah Sendi & Urat Pulih Dalam Masa Sebulan

EXCELCARE CORDYC+ Membantu Atasi Masalah
SAKIT SENDI & URAT Dan MEMBERIKAN TENAGA Dengan Berkesan & Terbukti Selamat Tanpa Kesan Sampingan.

Rahsia Beransur Sembuh Seawal 1 Bulan, Tanpa Bahan Kimia Merbahaya & 100% Bahan Organik
Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang Berumur 30an Keatas.

MEMPERKENALKAN

EXCELCARE CORDYC+

“Tablet Kunyah Campuran Cordyceps Militaris & Vitamin C berfungsi sebagai suplement tambahan. Membantu atasi Sakit Sendi & Urat dan juga Memberikan Tenaga

BAHAN UTAMA DIGUNAKAN DALAM CORDYC+

CORDYCEPS MILLITARIS

Cordyceps Millitaris mempunyai banyak kebaikan serta manfaat dan telah dibukti oleh pakar perubatan dimana dapat membantu untuk melawan keradangan, anti penuaan yang dapat mengekalkan kesihatan otot & sendi, meningkatkan kecerdasan badan dan juga menguatkan fungsi jantung yg dapat mengalirkan darah keseluruh badan.

ORANGE

Buah Oren mempunyai Vitamin C yang sangat tinggi yang dapat membantu untuk meningkatkan imunisasi badan, mencegah penyakit, dan mempercepatkan penyembuhan luka serta keradangan.

APA KATA PENGGUNA CORDYC+ :

"Sebelum Ni Saya Drive 2-3 Jam Mesti Rasa Nak Pitam, Sekarang Dah Makin Cergas & Kuat."

APA KATA 'FOUNDER' CORDYC+ :

"Tok Abah Dah 10 Tahun Sakit Kaki & Lutut Bila Berjalan, Tapi Sekarang Alhamdulillah Dah Lega"

PENEMUAN DARI UJIAN KLINIKAL PAKAR PERUBATAN INI BAKAL MENGEJUTKAN ANDA !

Cordyceps Millitaris dapat meningkatkan pengeluaran molekul adenosin trifosfat (ATP), yang penting untuk menyampaikan tenaga kepada otot. Ini boleh meningkatkan oksigen terutamanya semasa bekerja atau bersenam dan dapat membantu mengurangkan kesakitan otot & sendi.

Kajian telah dijalankan kepada 30 orang yang berumur untuk bersenam. Separuh dari mereka diberikan Cordycep Militaris. Di akhir kajian didapati peserta yang diberikan Cordycep Militaris mengalami peningkatan prestasi senaman sebanyak 7%.

Rujukan Kajian: Yan et al 2016 | Megan et al 2007 | Katie et al 2017 |Allen et al 2004

Kajian mendapati bahawa Cordyceps Millitaris meningkatkan antioksidan dalam badan, yang sangat membantu untuk meningkatkan daya ingatan dan fungsi seksual. Penyelidik percaya kandungan anti oksidan ini juga dapat membantu untuk proses antipenuaan.

Proses anti penuaan ini sangat bagus untuk mengekalkan kesihatan otot serta sendi dan juga mampu untuk meningkatkan lagi tenaga untuk mereka yang sudah berusia 30an keatas.

Rujukan Kajian: Ki et al 2003 | Seong et al 2015

Kajian mendapati didalam Cordyceps Millitaris mempunyai kandungan Adenosin iaitu, sebatian semula jadi yang mempunyai kesan perlindungan untuk jantung.

Jantung yang sihat dapat membantu untuk mengalirkan darah & oksigen keseluruh badan dan dapat memberikan tenaga serta mengurangkan kesakitan otot & sendi.

Di China, Cordyceps dibenarkan untuk digunakan dalam memberi rawatan kepada pesakit Aritmia, iaitu keadaan di mana degupan jantung terlalu perlahan, terlalu cepat atau tidak teratur.

Rujukan Kajian: Bao et al 2011| Xiao et al 2012

Cordyceps Millitaris dapat membantu merawat keradangan seperti kesakitan pada otot& sendi, bengkak, dan kemerahan.

Kajian menunjukkan Cordyceps membantu melawan keradangan dalam badan. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa apabila sel manusia terdedah kepada Cordyceps, protein khas yang meningkatkan keradangan dalam badan menjadi terhalang. Disebabkan kesan yang berpotensi ini, penyelidik percaya Cordyceps boleh berfungsi sebagai suplemen atau ubat anti-radang.

Rujukan Kajian: Bao et al 2011| Xiao et al 2012

TESTIMONI JUJUR DARIPADA PENGGUNA CORDYC+

"Cuba Tak Pakai Tongkat Alhamdulillah Jalan Tak Rasa Melayang"

DISCLAIMER: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

"Mak Saya Makan Ni Badan Rasa Ringan...Tak Mudah Letih & Yang Penting Dah Selesa Nak Beribadah Sebab Dulunya Kaki Mudah Kebas"

DISCLAIMER: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

"Sebelum Ni Nak Jalan Pun Sudah Sakit Urat...Alhamdulillah Sekarang Ni Sakit Urat Tak Terasa Sangat"

DISCLAIMER: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

"Alhamdulillah Ada Berkurang juga Sakit Di Betis Saya...Hari Pertama Saya Dapat Berjalan Dalam 4 Pusingan & Hari Kedua Pula 5 Pusingan"

DISCLAIMER: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

"ikhtiarlah kamu dan carilah penawar"

Beribu Orang Dah Dapat Kesan Positif Selepas Amalkan CordyC+

JANGAN RISAU !

JANGAN KHUATIR !

GUNA TANPA WAS-WAS !

CORDYC+ TELAH MELALUI BEBERAPA UJIKAJI MAKMAL DAN TELAH MENDAPATKAN PENGIKTIRAFAN PAKAR SERTA SIJIL YANG SAH.

Lulus Ujian Klinikal Setiap Bahan CORDYC+

Oleh Makmal HALVEC - Halal Testing and Verification Excellent Center

CORDYC+ Diluluskan Oleh KKM

KKM- Kementerian Kesihatan Malaysia

"Diyakini HALAL & SUCI"

-100% SELAMAT DIGUNAKAN
-BAHAN ORGANIK TANPA KESAN SAMPINGAN
-PRODUK MUSLIM TEMPATAN

Makan 2 Biji Sehari

1 Botol - 30 Biji Tablet
Sebotol Tahan 15 hari !

-1 BIJI PAGI ( Sebelum Sarapan )
-1 BIJI MALAM ( Sebelum Tidur )

Jangan Tunggu Lagi !!!

Beli Sekarang Secara Online Dan
PENGHANTARAN KAMI TANGGUNG !

Stok Untuk Harga Promosi Yang Paling Murah Di Pasaran Adalah Terhad.

Pakej Percubaan
(1 Botol RM89)

Harga Asal RM356 Jimat RM136
(Beli 3 Dapat 4 RM220)

Harga Asal RM178 Jimat RM29
(2 Botol RM149)

Tiada Online Banking?
Nak Order Melalui Whats App?

Tel: 011-3981 5003

Perlukan bantuan?

FAQ ( Soalan Lazim)

30 biji tablet cordyceps berperisa oren

Amalkan setiap hari 1 biji pagi, dan 1 biji malam

Majlis Fatwa kebangsaan telah menyatakan hukum memakan Cordyceps adalah harus dalam rawatan tradisional dan Excel care merupakan syarikat 100% milik bumiputera islam. dan produk ni dibawah naungan Dato’ Dr Fadzilah Kamsah. pakar motivasi terkemuka negara.

Meskipun tiada kajian berkaitan kesan sampingan wanita mengandung dan cordyceps militaris. Akan tetapi, tidak disarankan mengambil apa-apa supplement mahupun cordyceps militaris ketika mengandung. Sebaiknya sila dapatkan nasihat Doktor dahulu.
Ya boleh, kerana bahannya 100% semulajadi dan bebas daripada segala jenis bahan kimia yang berbahaya. Ianya selamat diamalkan oleh semua golongan daripada kanak-kanak sehingga dewasa kerana kami menggunakan pemanis semulajadi tanpa kalori Sucralose yang sesuai dengan penghidap pesakit kencing manis. Tapi sebaiknya dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu.

InsyaaAllah bebas kesan sampingan kerana bahan didalam cordyc+ ini adalah 100% semulajadi bebas bahan-bahan terlarang dan toksik berbahaya.